Zabava

New York Post

Novi detalji iz života Michaela Jacksona

Novi detalji iz života Michaela Jacksona

Dva muškarca koji tvrde da ih je još kao djecu zlostavljao Michael Jackson, u utorak će doznati hoće li im sud dopustiti da podignu tužbu i uzmu dio milijardu i 500 milijuna teške ostavštine Kralja popa.

 

Australski koreograf Wade Robson koji je svojevremeno javno branio Jacksona, sad tvrdi da je pjevač bio "grabežljivac koji ga je seksualno zlostavljao kad je bio dijete".

Organizirao "tajno vjenčanje" s djetetom

Sudac Mitchell Beckloff zakazao je saslušanje na kojem će Robson i još jedna navodna Jacksonova žrtva, James Safechuck, iznijeti dokaze nakon čega će biti odlučeno može li se podići optužnica.

U slučaju da se optužnica podigne to će privući medijsku pažnju na ostale slučajeve zlostavljanja koje je Jackson tijekom godina uspio riješiti na sudu i izvan njega.

Odvjetnici tvrde da je Jackson potrošio više od 200 milijuna dolara kako bi "ušutkao" dvadesetak žrtava, piše New York Post, a samo na tužbu Jordana Chandlera potrošio je 40 milijuna dolara.

Safechuck je Jacksona upoznao 1987. kad je imao samo osam godina, a pjevač ga je zlostavljao kasnije te godine tako što je organizirao tajno vjenčanje na kojem je mladi Safechuck glumio mladenku.

Dodaje i kako mu je pjevač nakon toga uručio "potvrdu o braku" kako bi se uvijek mogao prisjetiti njihove "besmrtne ljubavi", a njegovom ocu dao je ček u iznosu od milijun dolara.

Za kraj, odvjetnici tvrde da je Safechuck u kratkom periodu zlostavljan više od 100 puta.

Sve je vidjela kućna pomoćnica

Robson je pak imao pet godina kad je upoznao Jacksona, a 2005. bio je ključni svjedok obrane i tvrdio je da ga Jackson nikad nije zlostavljao.

Sad pak tvrdi da je 22 godine "živio u tišini" i poricao što se zapravo dogodilo, a imao je samo sedam godina kad ga je Jackson prvi put zlostavljao.

Tvrdi da ga je Jackson zlostavljao na ranču Neverland dok je njegova sestra spavala na krevetu pored njihovog. Među svjedocima naći će se i Jacksonova bivša kućna pomoćnica Bianca Francia koja je pjevača zatekla dok je dirao tada devetogodišnjeg Robsona.

Robson bi mogao imati problem s ovom tužbom jer branitelji upozoravaju da je predugo čekao s tužbom te da je Jackson mrtav već pet godina, a jedina je osoba koja bi o optužbama mogla nešto reći.

Robson, inače koreograf brojnih pop zvijezda, za kraj dodaje da se zbog Jacksonova zlostavljanja ne može normalno baviti svojim poslom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.