Sport

5.SVIBNJA

Rasprodana utrka Wings for life u Zadru

Rasprodana utrka Wings for life u Zadru
Šime Zelić/ PIXSELL

Wings for Life World Run je utrka u kojoj zajedno sudjeluju natjecatelji u kolicima i trkači; profesionalci, rekreativci i oni željni dobre zabave. Ovo je jedina utrka u kojoj ne postoji ciljna linija, već presretačko vozilo lovi trkače!

Utrka se održava istovremeno u cijelom svijetu, u 13 sati po lokalnom vremenu, s jednim ciljem - učiniti ozljede leđne moždine izlječivima! 5. svibnja 2024. svi zaljubljenici u kretanje i sudionici Wings for Life World Run utrke ponovno će ispisati povijest.

Dan je to kad ćemo se ponovno ujediniti, bez obzira na prostorne granice i vremenske razlike. Spojeni u srcima, zajedno pomažemo pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Zadar je prekrasan grad poznat po čarobnim zalascima sunca, predivnoj arhitekturi te jedinstvenim zvukovima Morskih orgulja, ali i činjenici da svake godine okuplja veliki broj trkača na Wings for life utrci - ove godine broji ih čak osam tisuća! Uz sve to, Zadar je i jedina službena lokacija Wings for Life utrke u svijetu, čija se ruta proteže uz more, od starta pa do dolaska presretačkog vozila.

Ako niste uspjeli osigurati svoju startninu na vrijeme, još uvijek se možete priključiti utrci putem aplikacije. Trčite gdje god poželite! Virtualno presretačko vozilo ovakav oblik utrke čini zabavnom i lakom. Više informacija na Wings for life World Run


Reci što misliš!