Sport

Košarka, AdmiralBet ABA liga

Jusup: Bez Ramljaka i Žganeca patili smo u obrani, ne sjećam kad smo zadnji put primili 89 poena

Jusup: Bez Ramljaka i Žganeca patili smo u obrani, ne sjećam kad smo zadnji put primili 89 poena
Ivana Ivanović/PIXSELL

Bitno oslabljeni (bez kapetana Ramljaka i Žganeca) košarkaši Zadra na gostovanju u Čačku i drugi put ove sezone izgubili su od Borca Mozzart rezultatom 89-81 (25-22, 17-21, 27-17, 20-21).

Poraz u Čačku značajno utječe na ambicije Zadrana da osvoje najmanje peto mjesto u prvom dijelu prvenstva te izbjegnu jednog od tri favorita lige, budući da Mega Mis ima samo jednu pobjedu manje i prednost u međusobnom skoru.

- Čestitam Borcu na pobjedi. Igrali smo oslabljeni, bez Žganeca i Ramljaka i to se vidi na rezultatu, naročito u defenzivnom dijelu. Imali smo problema i s njihovim napadačkim skokom, ne sjećam se kad smo zadnji put primili 89 poena. Na ta dva segmenta moramo poraditi i posvetiti se obvezama koje su pred nama, kazao je nakon utakmice Danijel Jusup, trener Zadra.

- Bila je to psihološki izuzetno teška utakmica za nas nakon niza poraza, došao je Zadar kojemu je ova utakmica značila za omjer s Cedevitom Olimpijom. Zadar je sjajan tim, Jusup je napravio da igraju izuzetno i kao kuriozitet mogu izdvojiti da su ga ove godine uspjeli dvaput pobijediti samo Crvena zvezda i mi. Bili smo karakterni, nismo odustali, napravili smo seriju od 15 poena i psihološki došli u situaciju da kontroliramo utakmicu do kraja, rekao je Dejan Mijatović, trener Borca Mozzarta.

Standings provided by Sofascore

Reci što misliš!