Sport

Nogomet, Premiership

Bilić dobio zadnju priliku: Ima dvije utakmice da spasi posao

Bilić dobio zadnju priliku: Ima dvije utakmice da spasi posao
Twitter / @WestHamUtd

Ne želim se skrivati, ja sam jedini krivac. Na šefovima je da odluče, rekao je Slaven Bilić nakon šokantnog poraza od Brightona 3-0

A šefovi su odlučili - Slaven ostaje! No, ovoga puta nisu mu dali bezuvjetnu podršku kao mnogo puta do sad. Ovaj put bivši hrvatski izbornik dobio je ultimatum u dvije sljedeće utakmice. Ili će donijeti rezultat, ili leti s klupe, piše BBC, a prenosi Goal.

A dvije utakmice koje će odlučiti o nastavku karijere Slavena Bilića i, vjerojatno, njegovih pomoćnika, su ona protiv Tottenhama (25.10.) u League Cupu te gostovanje kod najlošije momčadi lige, Crystal Palacea (28.10.). I dok se protiv Tottenhama teško može očekivati bilo što pozitivno, protiv Palacea bi 'čekićari' morali osvojiti bodove. 

No, pitanje je što će na odluku čelnika kluba reći navijači West Hama. Nakon teškog poraza od Brightona domaći su navijači zviždali Biliću i njegovoj momčadi, a tisuće su napustile tribine i prije posljednjeg sučeva zvižduka. No, sve to samo je nastavak sezone iz noćne more za 'čekićare'. U sezonu su krenuli s tri poraza i već tad se pričalo o Bilićevoj smjeni. Strasti su se malo smirile s osam osvojenih bodova u idućih pet kola, no nakon ovog poraza Bilić je i po kladionicama prvi kandidat za otkaz u Premiershipu.

"Dao sam sve od sebe, no kad izgubiš 3-0 od Brightona, nikakva odluka te ne može iznenaditi", iskren je Bilić.

Posljednju priliku je dobio, a sad ćemo vidjeti i kako će je iskoristiti.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!