Sport

Košarka, NBA Liga

Bogdanović zabio 13 koševa za pobjedu Pacersa

Bogdanović zabio 13 koševa za pobjedu Pacersa
Twitter / @Pacers

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je sinoć u predsezonskoj utakmici zabio 13 koševa za pobjedu svojih Indiana Pacersa nad Maccabijem od 108-89, a sinoć su na terene NBA istrčali još i Mario Hezonja, Ivica Zubac te Ante Žižić

Bogdanović je utakmicu započeo u prvoj petorki Pacersa i odigrao je 34 minutu, a do 13 koševa došao je uz šut iz igre 5/11. Tome je dodao tri skoka i četiri asistencije. Najučinkovitiji kod Indiane bio je Victor Oladipo s 18 koševa, dok je Maccabi predvodio Angel Rodriguez s 15 koševa. 

Cleveland Cavaliers su sinoć upisali svoj treći poraz u predsezoni, bolji su od njih sa 108-94 bili Chicago Bulls. LeBron James je bio najučinkovitiji kod Cavaliersa sa 17 koševa, a Ante Žižić je u pet minuta igre upisao samo jedan skok. Najbolji kod Chicaga bio je Justin Holiday s 28 koševa.

Orlando Magic Marija Hezonje je sa 103-98 slavio protiv San Antonio Spursa. Hezonja je utakmicu počeo u prvom sastavu, a u 27 minuta, koliko je proveo na terenu, zabio je četiri koša (šut (2/7) te upisao sedam skokova i tri asistencije. Damjan Rudež nije igrao. Aaron Gordon je bio najbolji strijelac Orlanda s 27 koševa, dok je kod Spursa najučinkovitiji bio LeMarcus Aldridge sa 16.

Los Angeles Lakersi su upisali prvi poraz u predsezoni, pobijedio ih je Utah Jazz sa 105-99. Ivica Zubac je odigrao osam minuta za Lakerse i zabio dva koša (1/1) te ugrabio dva skoka. Najbolji strijelac Lakersa bio je Jordan Clarkson koji je utakmicu završio s 18 koševa, dok je kod Utaha najbolji s 29 pogodaka bio Rudy Gobert.     

Nova NBA sezona počinje 17. listopada. 


Reci što misliš!