Sport

Nogomet

Tottenham Ćorluki brani nastup za City

Tottenham Ćorluki brani nastup za City

Tottenham je sklopio dogovor sa Cityjem

Engleski Daily Mirror piše da će Tottenham sudskim putem tražiti "znatnu odštetu", ali i zabranu igranja Vedranu Ćorluki za Manchester City, zbog farse nastale propalim transferom.

Po pisanju engleskog lista, Tottenham je sklopio dogovor sa Cityjem, nakon što je hrvatski nogometni reprezentativac prošao liječnički pregled i odradio trening s momčadi u kojoj nastupa Luka Modrić.

Navodno je već i novac bio na putu, a kako je posao propao iz Tottenhama su u priču uključili i vodstvo Premierlige ne bi li se transfer realizirao.

Engleska nogometna liga započinje nadolazećeg vikenda, a prvu utakmicu Manchester City igra u nedjelju na gostovanju kod Aston Ville. Hoće li i Ćorluka nastupiti u njoj, još se ne zna, jer u Tottenhamu mu namjeravaju sudskim nalogom zabraniti nastup.

Usput trener Cityja, Mark Hughes, i dalje ustraje u tome da je on gazda momčadi i jedini koji daje zeleno svjetlo igračima za odlazak iz kluba:

- Iza nas je težak tjedan pun nesuglasica. Svi moraju shvatiti situaciju u kojoj se nalazimo, imamo priliku postati bolji i nitko neće napustiti klub osim ako ja to tako ne kažem.


Reci što misliš!