Sport

Nogomet, Premiership

Ćorluka spreman na zvižduke Citijevih navijača

Ćorluka spreman na zvižduke Citijevih navijača

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u posljednje vrijeme je bio jako zanimljiv svim engleskim medijima, te je u mnogima gostovao komentirajući aktualne događaje.

U zadnja četiri dana Ćorlukin Tottenham je dva puta morao igrati protiv njegovih bivših klubova. Protiv Dinama u Ligi UEFA-e (gdje Ćorluka nema pravo nastupa), dok u nedjelju derbi utakmicu engleskog Premiershipa igraju Manchester City i Tottenham.

Ćorluka se tako vratio na stadion gdje je napravio prve premierligaške korake.

- Spreman sam na sve kritike od strane navijača Manchester Cityja. Znam da među njima ima onih koji me smatraju izdajnikom, ali ispred sebe sam čist. Uvijek sam u tom klubu davao 100 posto sebe. Isto tako, zahvalan sam klubu jer mi je pomogao. Bili su mi prvi klub i to se nikada ne zaboravlja - rekao je Ćorluka i nastavio:

- Međutim, moram reći da je Tottenham veći klub. Ima bogatiju povijest, ovdje su igrali daleko veći nogometaši i iskreno rečeno, bolje se ovdje osjećam. Uostalom, ako pitate ljude ovdje u Engleskoj 90 posto će reći da je Tottenham veći klub.

Ćorluka je u razgovoru za Sunday Express rekao i:

- Harry Redknapp je udahnuo ono što nam je nedostajalo. Imamo veću vjeru u sebe i dao nam je energije. Zato bolje igramo. 


Reci što misliš!