Sport

Košarkaški klub Zadar

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Uniks Kazan

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Uniks Kazan

Košarkaši Zadra u utorak 3. veljače izgubili su prvu utakmicu u Domu Krešimira Ćosića i to u natjecanju EuroCupa od talijanskog giganta Benettona.

Na taj način nakon dva odigrana kola skupine J sami su na začelju ljestvice s dva poraza iz dvije utakmice. No pred Zadranima još su četiri utakmice u skupini i još uvijek postoji mogućnost povratka u igru za prolaz među dvije najbolje koje će osigurati odlazak na Final Eight u Torino.

Prva prigoda pružit će im se već u utorak 10. veljače kada im u goste dolazi ruska momčad Uniks iz Kazana, koji nakon dva odigrana kola ima jedan poraz i jednu pobjedu.

Tko će biti bolji u srazu dvaju klubova u utorak 10. veljače, iz prve ruke imati će prigodu saznati i četvero čitatelja ezadar.hr portala koji će uz ponuđen točan odgovor na nagradno pitanje morati imati i malo sreće prigodom izvlačenja.

Nagradno pitanje:

Koji Zadranin i hrvatski reprezentativac igra u momčadi Uniksa ove sezone?

Vaše točne odgovore ostavite zajedno s osobnim podacima u formularu nagradne igre u dnu stranice i uz malo sreće možete osvojiti ulaznicu.

Izvlačenje nagradne igre održati će se u utorak 10. veljače u 11 sati, a dobitnici će biti obaviješteni najkasnije do 12 sati u rubrici Sport na portalu ezadar.hr.

Ulaznice će se moći preuzeti u prostorijama zadarskog internetskog portala ezadar.hr na adresi Jurja Barakovića 7. (prvi kat, iznad Foto Vjeke) u utorak 10. veljače od 12 do 15 sati.

Puno sreće žele vam:

     i          


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.