Sport

Eurocup

Zmago i Prostran: Idemo iznenaditi Uniks

Zmago i Prostran: Idemo iznenaditi Uniks

Zadar u slijedećem kolu Eurocupa gostuje kod Uniksa Popovića i Lončara

Zadrov protivnik u 3. Kolu Eurocupa Uniks je u ruskom kupu odigrao dvije briljantne utakmice pobijedivši moćne sastave CSKA i Dynama.

Trener Zadra Sagadin je svjestan kako je Uniks jako kvalitetna momčad čiji su igrači s klupe mnogo skuplji nego Zadrovi starteri, no Zadar u Rusiju ne putuje s unaprijed uknjiženim porazom.

-Kvalitetno smo trenirali i odgledali smo snimke sa zadnjih utakmica kako bi analizirali naše pogreške. Mi u Rusiju putujemo rasterećeni, bez velikog pritiska na našim igračima. Mislim da je to naša prilika, rekao je Zmago.

Pobjede protiv moćnih protivnika mogu imati i negativan utjecaj na igru Uniksa.  -Kazan je u euforiji jer su za vikend odigrali dvije nevjerovatne utakmice i osvojili ruski kup. Vidjet ćemo kakav će to utjecaj imati na njihovu igru. Zadar će napraviti sve da ih iznenadimo, izjavio je Sagadin.

Toni Prostran od Sagadinovog dolaska na klupu igra u kontinuitetu i sigurno je da će i u Rusiji imati svoju dionicu.

-Mi protiv Uniksa imamo svoje šanse. Ne idemo tamo da se predamo prije utakmice. Oni su strašno kvalitetna ekipna, no mi ćemo dati sve od sebe da ih iznenadimo, optimističan je Prostran.


Reci što misliš!