Sport

Košarka, ACB liga

Rančić: Mogao bih biti faktor iznenađenja

Rančić: Mogao bih biti faktor iznenađenja

Novopečeni član Obradorija, odnosno Xacobea Damir Rančić debitirat će u nedjelju oko podne kod Alicantea, momčadi za koju igra njegov kolega iz reprezentacije Mario Stojić.

Uoči prvog treninga s novom momčadi u petak Rančić je lokalnim novinarima izjavio kako može poslužiti kao “tajno oružje” svojoj momčadi uoči ovog susreta, koji bi mogao biti odlučujući za Xacobeo u borbi za ostanak.

Tri dana su premalo da bi se mogao adaptirati na stil igre nove momčadi, ali i Alicanteu sam nepoznanica pa svojom igrom mogu donijeti efekt iznenađenja”, kazao je Rančić kojemu će proces prilagodbe u Galiciji olakšati još jedan Splićanin Drago Pašalić s kojim je veliki prijatelj.

U samo nekoliko dana Rančić je raskinuo ugovor sa Zadrom koji ima velike financijske teškoće i došao u klub kojeg brinu drugačiji problemi, oni oko ostanka u španjolskoj ligi.

Sve je proteklo munjevito, nisam stigao se dobro raspitati gdje idem. Zato mi je Drago puno govorio o gradu, momčadi i navijačima. Shvatio sam kakva je situacija u momčadi i dat ću sve od sebe kako bi pomogao novoj ekipi da ostane u ligi”, dodao je Rančić.

 


Reci što misliš!