Sport

Nogomet

Iniesta: Odrastao sam među prostitutkama

Iniesta: Odrastao sam među prostitutkama

Veznjak Barcelone Andres Iniesta je za magazin Champions otkrio nekoliko zanimljivosti iz svog života. Između ostalog, da je nakon 'petarde' Realu sjeo za facebook kako bi prenio dojmove i posložio fotogaleriju

Još kao 12-godišnjak, godine 1996., Andres Iniesta je preselio u Barcelonu i priključio se vršnjacima na Nou Campu. Dakle, ovo će mu biti već 15. sezona u katalonskom klubu, a omaleni veznjak uvjeren je kako će mu to biti i jedini klub u kojem je igrao profesionalni nogomet.

'Ulice uokolo Nou Campa su vrlo zanimljive, s jedne strane je to poslovni i trgovački dio Barce i dio grada s univerzitetima. No, noću se ovdje odvija mnogo strašniji dio života. Sada sam sretan da sam uopće živ, jer uokolo je bilo mnogo nasilja. U tih šest godina, koje sam skoro pa proživio na ulici, puno sam naučio o životu i preživljavanju', rekao je kreator igre Barce, koji je odrastao u katalonskoj prestolnici.

'Poznavao sam skoro sve prostitutke i svodnike u tom dijelu grada. I to još kao dječak', priznao je Iniesta, a potom i otkrio kako je ovisnik o Facebooku.

'Ne pobjeđuje se svaki dan Real s 5-0. Ćim je utakmica završila, sjeo sam za laptop, spojio se na Facebook i stavio nekoliko fotografija. Mnogi ne vjeruju, ali jako brinem o fotogalerijama. Priznajem, ovisan sam o Facebooku, tako da mi se povezati nije teško'.

U 15 godina, koliko je u dresu Barcelone, kaže, nije se promijenio.

'Još sam isti. To znaju moji prijatelji, moja obitelj ali i navijači. Uvijek dolazim u isti kafić na kavu, novine kupujem u istom kiosku, i u istoj pekari kupujem kruh. Uz sve svoje obveze, svaki tjedan sam s roditeljima na zajedničkom ručku. Ne mogu si zamisliti da djevojku vodim za ruku po nekom drugom mjestu. Barcelona je moj grad i moj klub', zaključio je Iniesta i sasvim sigurno prikupio još simpatija Barcinih navijača.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.