Biznis

najbolji put do kupca

Isplati se oglašavati na portalu eZadar.hr

Isplati se oglašavati na portalu eZadar.hr

Internetski portal eZadar.hr, zadarski je elektronički medij na mrežu postavljen 21. svibnja 2007. godine i jedan smo od najstarijih, najuglednijih, najnagrađivanijih i dugi niz godina najčitaniji gradski i regionalni portal u Hrvatskoj.

Internetski portal eZadar.hr u desktop i responsivnoj mobilnoj verziji posljednji put je potpuno redizajniran u prosincu 2016. godine te je u svakom pogledu prilagođen svim najnovijim zahtjevima kako u news internetskoj industriji, tako i u smislu digitanog oglašavanja u kojem imamo sve alate koje potencijalni oglašivač može zamisliti i na taj način na vrlo brz i atraktivan način pronaći put do svojih kupaca.

Od klasičnih bannera u skladu IAB-om, preko custom made bannera dimenzija u skladu sa željama oglašivača koje se prikazuju u desktop i/ili mobilnoj verziji portala i u vrlo atraktivnim fotogalerijama, zatim Wallpaper bannera, Floatera, Takeovera, Interscrollera te izuzetno atraktivnog Video rolla na početku ili na kraju naših video vijesti.

Za istu (često i nižu) cijenu kod nas dobijete najmanje 2 puta više prikazivanja Vašeg oglasa u odnosu na konkurentske lokalne internetske portale!

Na raspolaganju našim oglašivačima su različiti oblici sponzorstava, od PR članaka i fotogalerija, anketa, nagradnih igara.

eZadar.hr ima mjesečnu čitanost koja se kreće između 300 i 390 tisuća jedinstvenih korisnika s do 6 do 9,4 milijuna pregleda stranica (Google Analytics), uz to naša se snaga krije i u vrlo brojnoj i odanoj zajednici na društvenim mrežama koja na Facebooku broji 74,1 tisuća fanova, na Twitteru 10,3 tisuća i na Instagramu oko 13,6 tisuća pratitelja.

Naši zadovoljni oglašivači su i moćne kompanije kao što su Emmezeta, IKEA,  Podravka, Hrvatska lutrija, Tommy, EVN, T-HT, Tele2, Vipnet, Tomato, Hrvatska pošta, Huawei, Samsung, Michelin, McDonalds, Grawe, Petrol, Erste banka, Splitska banka, OTP banka i mnogi drugi, ali jednako tako i brojna lokalna mala i velika poduzeća i obrti.

Ukoliko su Vam reklama treba dospjeti u svaki kutak Lijepe naše, možemo Vam ponuditi i oglašavanje u izuzetno moćnoj RTL regionalnoj mreži koja pokriva cijelu Hrvatsku i čiji se broj penje na preko 2,6 milijuna jedinstvenih korisnika i više od 150 milijuna pregleda stranica.

Vaš oglas na portalu eZadar.hr vrijedi najmanje 2 puta više!

Vaša će reklama preko portala eZadar pronaći najbrži put do svih budućih kupca!

Obratite nam se s povjerenjem. Za Vas smo online 24/7/365!

              email: marketing@ezadar.hr

mob: +385 98 272 591, tel: +385 23 335 877

Cjenik 2023.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.