Sport

Nogomet, Bundesliga

Van Gaal: Ne možemo stići Borussiju

Van Gaal: Ne možemo stići Borussiju

Nakon završetka prvog dijela prvenstva u njemačkoj nogometnoj Bundesligi, Bayernov trener Louis van Gaal priznao je kako njegova momčad nema izgleda za obranu naslova prvaka.

Bayern je u nedjelju u gostima pobijedio Stuttgart s 5-3, te se probio na peto mjesto na ljestvici, s 29 bodova. Za vodećom momčadi, dortmundskom Borussijom, Bavarci zaostaju velikih 14 bodova, ali im drugoplasirani Mainz ''bježi'' za samo četiri boda...

- Borussia je neuhvatljiva, prevelika je njihova prednost da bi se mogli nadati sustizanju ili prestizanju. Naš cilj će u drugom dijelu prvenstva biti osvajanje drugog mjesta na kraju, to svakako možemo ostvariti – rekao je Van Gaal.

Francuz Franck Ribery, koji je zabio gol Stuttgartu u 43. minuti za vodstvo 3-0, bio je nezadovoljan trima primljenim golovima njegove momčadi u drugom poluvremenu. Na taj problem je posebno ukazao i nizozemski trener, a o njemu je prozborio i francuski krilni napadač...

- Nikako nije dobro da smo primili tri gola. Pri našem vodstvu 5-1 smo morali biti čvršći, više držati loptu u našem posjedu. Morat ćemo o tome puno razgovarati, jer ovo nije prvi puta ove sezone da imamo takve probleme nakon prvog poluvremena, događalo nam se to često – rekao je Ribery.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.