Sport

FC Bayern

Posvadili se Van Gaal i Nerlinger

Posvadili se Van Gaal i Nerlinger

Čudni odnosi koji vladaju u minhenskom Bayernu i dalje se produbljuju. Preko medija ovaj su se put posvađali trener Louis van Gaal (59) i sportski direktor Christian Nerlinger

Sve je krenulo od Nerlingerove izjave u petak kako bi ozlijeđeni Franck Ribery trebao ovaj put malo duže pauzirati, a ne zaigrati već u prvenstvenom dvoboju 20. kola sljedeće subote u Bremenu.

Izjava se nije svidjela Van Gaalu, koji je reagirao kazavši da nije posao sportskog direktora komentirati kada će neki od igrača ući u kadar momčadi.

- Također nije posao trenera da komentira moje izjave. Kao direktor sportskog resora i odgovoran čovjek za sportska pitanja moje je pravo i dužnost izjašnjavati se o takvim i sličnim stvarima. Ako nakon konzultacija s liječnicima iznesem u javnost da Franck Ribery još uvijek nije dovoljno spreman da bi zaigrao protiv Werdera, ne vidim u čemu griješim. Trenerovu kritiku smatram smiješnom - rekao je Nerlinger.

Dosad je mladi sportski direktor bio sasvim na strani iskusnog stručnjaka i čuvao mu leđa. Već se dvaput preko novina svojeglavi Nizozemac obračunavao s predsjednikom kluba, svojim vršnjakom Ulijem Hoeneßom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.