Sport

Nove kritike na račun Mourinha

Cruyff: Mourinhova opsesija se produbljuje svakom utakmicom

Cruyff: Mourinhova opsesija se produbljuje svakom utakmicom

Bivši nizozemski nogometni reprezentativac i legenda Barcelone Johan Cruyff oštro je kritizirao trenera Real Madrida Josea Mourinha zbog njegovog postupka u uzvratnoj utakmici Španjolskog superkupa protiv Barcelone.

Mourinho je u jednoj gužvi na kraju uzvratne utakmice, u kojoj je njegova momčad poražena s 3-2, prstom u oko ubo Tita Vilanovu, asistenta trenera Barcelone Josepa Guardiole. Cruyff smatra da je Portugalac ovoga puta ipak pretjerao.

- To što je napravio je čin arogancije. Mnogi kažu da je to učinio kako bi skrenuo pažnju na sebe, te kako bi nakon utakmice ljudi pričali o incidentu, a ne toliko o njoj, ali ja u to ne vjerujem. Problem je u tome što se njegova opsesija pobjeđivanja Barcelone produbljuje svakom utakmicom. Prešao je svaku granicu dobrog ukusa ovim potezom i unatoč burnoj prošlosti ova dva kluba, nikada situacija nije bila ovako loša - rekao je za El Periodico de Catalunya Johan Cruyff.

Još se uvijek čeka odluka na koliko će utakmica Mourinho biti suspendiran, te kolika će biti, vrlo vjerojatno, novčana kazna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.