Sport

Španjolski superkup

Mourinhu nije žao zbog incidenta u Barceloni, tvrdi njegov glasnogovornik

Mourinhu nije žao zbog incidenta u Barceloni, tvrdi njegov glasnogovornik

Iako je u subotu madridski sportski dnevnik Marca u svom tiskanom izdanju donio pokajnički tekst u ime Realova trenera Josea Mourinha zbog nemilih događaja na utakmici u Barceloni, glasnogovornik portugalskog stručnjaka tvrdi da Mourinho ne žali zbog ničega.

"Jose Mourinho nije sretan zbog onoga što je učinio u srijedu navečer na Nou Campu. Shvaća da je pogriješio i iznimno mu je žao zbog prsta u oko pomoćnom Barceloninu treneru Titu Vilanovi. Žaleći zbog svog ponašanja Mourinho se povukao u krug obitelji i najbližih prijatelja", pisala je Marca u subotu.

Samo dan kasnije, Mourinhov glasnogovornik Eladio Parames dao je izjavu za Ansu koja nema baš nikakve sličnosti sa sadržajem Marcinog teksta...

- Jose nema namjeru reći da mu je žao. Odlučan je obraniti interese Real Madrida. Mourinho je bio isprovociran verbalnom agresijom prema njemu s klupe Barcelone - veli glasnogovornik.

Podsjećamo, u pitanju je bila uzvratna utakmica španjolskog Superkupa, u kojoj je Barcelona slavila s 3-2, te je s ukupnih 5-4 osvojila trofej. Završnica utakmice protekle je u brojnim nemilim scenama, kao i obično kada igraju dva najveća španjolska kluba, a za jednu od njih pobrinuo se Mourinho, upiknuvši prstom u oko pomoćnog trenera Barcelone Tita Vilanovu...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.