Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Iličević: Nije mi svejedno igrati protiv Kaiserslauterna

Iličević: Nije mi svejedno igrati protiv Kaiserslauterna

U subotu će se u 28. kolu nogometne Bundeslige u Kaiserslauternu sastati istoimeni domaćin i HSV, a po prvi puta će pred nekada svojom publikom zaigrati Ivo Iličević.

U dvoboju dvaju boraca za očuvanje prvoligaškog statusa svoj prvi nastup protiv kluba čiji je član bio dvije i pol godine upisat će povremeni hrvatski reprezentativac Ivo Iličević.

- Dvije i pol godine koje sam proveo u Kaiserslauternu teško mogu samo tako zaboraviti. Ostao sam u kontaktu s bivšim suigračima Sahanom, Sukuta-Pasuom i Shechterom. Situacija je tamo kao i kod nas, vrlo teška. Navijači su u strahu da će taj veliki klub potonuti u drugu ligu - započeo je Iličević u najavi subotnjeg susreta.

- Jasno je da i nama i njima treba pobjeda, a dok smo mi u ipak u nešto boljoj poziciji, oni sa šest bodova manje od pretposljednje Herthe teško mogu do ostanka.

- Atmosfera je na utakmicama u Kaiserslauternu uvijek bila odlična. Navijači na početku svake utakmice ponesu momčad, a naš cilj mora biti u otvaranju susreta što više primiriti igru i zadržati loptu u našem posjedu. To je najbolji način da otupimo njihove početne napade - ocijenio je 25-godišnji hrvatski veznjak koji očekuje da će dobiti priliku od početka susreta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.