Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

HSV ostao bez Törea, uskače Iličević?

HSV ostao bez Törea, uskače Iličević?

Njemački nogometni bundesligaš HSV ostao je na minimalno šest tjedana bez turskog reprezentativca Gökhana Törea koji je u prijateljskoj utakmici protiv Lokerena (3-1) pretrpio ozljedu meniska koljena.

Turčin je nakon jednog zračnog duela u 74. minuti utakmice protiv Lokerena (3-1) pao na pod i počeo se previjati od bolova držeći se za lijevo koljeno. Crne slutnje klupskih liječnika obistinile su se nakon obavljenih dodatnih pretraga. Töreu je pukao menisk lijevog koljena i morat će pauzirati najmanje šest tjedana.

- Ovo je žalosna vijest za nas, ali ne smijemo plakati već moramo složiti najbolju momčad od igrača koje imamo na raspolaganju - rekao je nakon ove vijesti trener Thorsten Fink.

Töre se ove sezone nije upisao u strijelce HSV-a, ali je zato šest puta asistirao za pogodak. Iako nije htio da se na ovakav način to dogodi, ozljeda Törea otvara vrata hrvatskom povremenom reprezentativcu Ivi Iličeviću. Naime on, Turčin i Marcell Jansen su se na pripremama trebali dokazati treneru tko je spreman preuzeti krilo napada HSV-a. Nakon ozljede Törea, Fink će morati dati više prilike našem igraču koji je ove sezone u šest nastupa postigao i jedan pogodak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.