Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Petrić i Iličević ne igraju protiv Borussije Dortmund?

Petrić i Iličević ne igraju protiv Borussije Dortmund?

Obojica hrvatskih nogometaša u redovima HSV-a, Mladen Petrić i Ivo Iličević, mogla bi propustiti utakmicu protiv aktualnog prvaka Borussije Dortmund na otvaranju proljetnog dijela Bundeslige.

Petrić je ozlijedio mišić lista u prijateljskoj utakmici protiv Arminije prošli vikend, a novost je da je praktički identičnu ozljedu na ovotjednom treningu zadobio i Iličević. HSV-ovi Hrvati ne treniraju i vjerojatno će morati propustiti dvoboj 18. prvenstvenog kola iako mali izgledi za nastup još uvijek postoje.

- Još uvijek nije sigurno da neće igrati. Bliži nastupu je u svakom slučaju Iličević, a s Petrićem nećemo ništa riskirati. Ne možemo si priuštiti da ostanemo bez njega na šest tjedana - poručio je trener HSV-a Thorsten Fink.

Petrić je ove sezone imao dosta problema s ozljedama tako da je nastupio u samo 11 utakmica u Bundesligi i pritom postigao četiri pogotka. Slična je situacija bila i s Iličevićem koji je nakon dolaska iz Kaiserslauterna prošlog ljeta odigrao za HSV šest prvenstvenih dvoboja i jednom se upisao među strijelce.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.