Sport

Nogomet, Primera

Bielsa: Ne napuštam Athletic Bilbao

Bielsa: Ne napuštam Athletic Bilbao

Argentinski 56-godišnji trener Marcelo Bielsa potvrdio je da ostaje na klupi španjolske nogometne momčadi Athletic Bilbaa.

Podnio je ranije Bielsa ostavku na mjesto trenera nakon što u vodstvu kluba nisu stali na njegovu stranu: prošle se srijede, naime, sukobio sa šefom građevinske ekipe koja obavlja radove na trening-igralištu baskijske nogometne momčadi, prigovorivši mu da radove nije završio na vrijeme.

Iz kluba su odgovorili priopćenjem u kojem su stali na stranu građevinaca, nakon čega je trener podnio ostavku. U klubu je, međutim, nisu prihvatili.

- Nastavit ću svoj uobičajeni posao. Problem će riješiti sportski direktor. Uvjeravam vas da ću momčadi ostati posvećen maksimalno, no incident koji se dogodio svakako je promijenio moj odbnos s rukovodstvom kluba - objasnio je trener kojeg zovu "Luđak (Loco)" preko svog Twitter-profila.

Klubu se Bielsa priključio prije godinu dana, te ga u prvoj sezoni rada doveo do finala u Europa ligi odnosno Kupu kralja. U obadvama su navratima, protiv Atletico Madrida odnosno Barcelone, Baskijci izgubili.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.