Sport

Nogomet, Premiership

Coleman: Jelavić je fantastičan napadač, dajte mu priliku i zabit će

Coleman: Jelavić je fantastičan napadač, dajte mu priliku i zabit će

Branič Evertona Seamus Coleman nahvalio je svog klupskog suigrača Nikicu Jelavića rekavši kako su golgeterske sposobnosti hrvatskog nogometnog reprezentativca podigle cijelu momčad.

U subotu je Jelavić u povratničkoj utakmici po povratku nakon oporavka od ozljede potkoljenice zabio dva gola i jednom asistirao u domaćoj 3-1 premierligaškoj pobjedi protiv Southamptona.

Upravo je Coleman bio asistent za drugi gol Jelavića.

- Ubacio sam loptu u kazneni prostor i Niki je zabio gol. Bio je sjajan otkako nam se pridružio u siječnju. Zabio je puno golova u Škotskoj i ljudi su se možda pitali može li to činiti ovdje, ali on je došao i pokazao kako mu to ide lako - rekao je Coleman.

- On je fantastičan napadač i ako mu date priliku, zabit će gol. Sjajno je što zabija redovito. Kao igraču sjajno je kad znate da ako ubacite loptu u kazneni prostor da postoji šansa da će Niki zabiti - to cijeloj momčadi daje samopouzdanje.

Jelavić je ove sezone zabio tri gola u pet premierligaških nastupa, a njegov Everton drži visoko drugo mjesto premierligaške ljestvice s tri boda zaostatka za liderom Chelseajem.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.