Sport

Nogomet, MLS

Donovan: Treba mi odmor od nogometa, možda dva tjedna, možda dvije godine

Donovan: Treba mi odmor od nogometa, možda dva tjedna, možda dvije godine

Landon Donovan, 30-godišnji kapetan LA Galaxyja, u intervjuu za LA Times je obznanio nesigurnost oko svoje profesionalne budućnosti.

- Potrebno mi je vrijeme izvan nogometa. Uzet ću točno onoliko vremena koliko mi je potrebno za odluku kada sam spreman za povratak nogometu. Ne mogu staviti neki vremenski okvir. Možda će mi za povratak trebati dva tjedna, možda dva mjeseca, a možda godina ili dvije. A možda se i nikada ne vratim. Ne znam - rekao je Donovan, najbolji strijelac u povijesti američke reprezentacije sa 49 pogodaka u 144 nastupa.

- Znam što osjećam, kroz što prolazim. Ako se jednog dana probudim i kažem sam sebi da želim opet igrati nogomet, onda ću opet biti na igralištu za manje od jednog sata. No, ako se jednog dana probudim i opet kažem sam sebi da je bilo dovoljno, onda ću o tome obavijestiti one ljude koji to trebaju znati i okrenuti se drugim stvarima u životu - dodao je Donovan.

Njegov LA Galaxy će 1. prosinca na svom Home Depot Centeru igrati veliki finale MLS lige protiv Houstona. Isti klubovi borili su se i prošle sezone u finalu. LA Galaxy je tada slavio 1-0.

Donovanov suigrač David Beckham nedavno je objavio kako će ogled protiv Houstona 1. prosinca biti njegova zadnja utakmica za kalifornijski klub, kojeg će nakon toga napustiti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.