Sport

Nogomet

Buffon: Ne žalim za Barcelonom, niti najmanje

Buffon: Ne žalim za Barcelonom, niti najmanje

Gianluigi Buffon, i dalje sjajni 34-godišnji talijanski vratar Juventusa, nedavno je potpisao novo produljenje s torinskim nogometnim klubom. U pitanju je produljenje do 2015. godine.

Inače, daleke 2001. godine je Buffon došao u Juventus iz Parme, te je od tada vjeran "staroj dami". Bio je s Juventusom i u Serie B, kada je zbog afere klub 2006. godine morao igrati u drugoligaškom okruženju.

Inače, te 2001. kada je Buffon izabrao Juventus je malo nedostajao da tada talentirani talijanski vratar, koji se kasnije pokazao jednim od najboljih svih vremena, otiđe u Barcelonu.

- Je, postojala je ta mogućnost i bilo je vrlo realno. No, meni je drago što sam ovako izabrao, ne žalim niti najmanje. Ne bih ništa mijenjao u svojoj karijeri - rekao je Buffon, a na upit žali li ipak zbog svih trofeja koje je mogao dobiti kao član Barcelone, kao i činjenicu da je mogao nastupati u momčadi koju mnogi nazivaju najboljom svih vremena, popularni Gigi je rekao:

- Pa, prvo bih se načekao da krenemo pobjeđivati. Ako se ne varam Barcelona je počela pobjeđivati tek 2006. godine. Znači da bih pet godina čekao.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.