Sport

Nogomet, SP Brazil

Nove brige za Kovača: Zbog puknuća mišića otpao Kranjčar

Nove brige za Kovača: Zbog puknuća mišića otpao Kranjčar

- Pukao mi je mišić, ne idem u Brazil - poručio je Kranjčar nakon današnjeg pregleda u bolnici Sveta Katarina u Zaboku, saznaje Večernji list .

Prvi je vijest o Kranjčarevoj ozljedi u Bad Tatzmannsdorfu saznao izbornik Niko Kovač, a njegove dojmove prenio je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

- Kranjčar otpada s popisa putnika za Svjetsko prvenstvo zbog rupture mišića natkoljenice te ga čeka pauza od četiri do šest tjedana. Izbornik je razočaran, zna kako je propustiti svjetsko prvenstva, a zna i koliko Niko ima godina. Kranjčar je Niki bio važan igrač u planovima, ima puno iskustva. Kovač je razočaran što ga neće biti na SP-u, kao i cijela momčad - prenio je Pacak.

Podsjetimo, Niko je u posljednje vrijeme imao problema sa zadnjom ložom, međutim tvrdio je kako je spreman za utakmicu doigravanja za Premiership između QPR-a i Derbyja.

Ipak, mišić nije izdržao. Kranjčar je igru morao napustiti u 32. minuti.

Odmah je dobio inicijalnu terapiju, a danas je stigao na pregled u bolnicu u Zabok gdje je utvrđeno kako Niko neće biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.