Sport

Nogomet, Bundesliga

Jedvaj: Trener mi je donio novu dimenziju u igri

Jedvaj: Trener mi je donio novu dimenziju u igri

Tin Jedvaj odlično je krenuo u Bayeru. Nakon propale prošle sezone u Romi, odlaskom u Bundesligu hrvatski reprezentativac je napokon dobio priliku igrati, a to je itekako iskoristio. U tri kola zabio je dva gola, a upisao je i jednu asistenciju.

"Ne čitam baš sve što se o meni piše. Neću reći da me to ne zanima, ali ja zaista nisam time opterećen niti moje raspoloženje ovisi o tome što o meni pišu. Pohvale mi, naravno, gode, no one mogu biti opasne, mogu te uspavati. A ja si to ne mogu dopustiti, tek sam na početku igračkoga puta", rekao je Jedvaj za Večernji list.

"Trener Roger Schmidt donio mi je novu dimenziju u igri, mnogo utjecao na mene. Postavio me na poziciju desnoga braniča, dao mi slobodu, osjećam da mi neizmjerno vjeruje. Usto, i puno razgovara sa mnom, hvali kada nešto dobro napravim, upozorava na propuste. Mladome igraču to mnogo znači."

Bayer je u tri kola sakupio sedam bodova, a o lovu na Bayern Jedvaj kaže.

"Svatko ima šansu. Mi smo dobro počeli sezonu, imamo se pravo nadati. No rano je još davati takve prognoze. Idemo polako..."

Apotekari u utorak igraju u Ligi prvaka protiv Monaco. Jedvaj se nije čuo s Danijelom Subašićem.

"Nisam, vidjet ćemo se u utorak pa ćemo razmijeniti pokoju rečenicu. Naravno da se veselim debiju u najjačoj ligi svijeta", zaključio je Jedvaj.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.