Sport

Nogomet, Kvalifikacije za Euro 2016.

Niko Kovač: Lijepo je dobit i zabiti pet golova, ali igrom nisam zadovoljan

Niko Kovač: Lijepo je dobit i zabiti pet golova, ali igrom nisam zadovoljan

Izbornik Niko Kovač nije bio previše zadovoljan zadovoljan igrom svojih izabranika u pobjedi 5-1 protiv Norveške na Maksimiru.

"Što se tiče rezultata, zadovoljan sam. Lijepo je zabiti pet golova ali nisam zadovoljan. Cijela utakmica je s naše strane bila slaba, nismo se držali onoga što smo rekli. Rekao sam da želimo presing i brzi gol, ali ništa od toga nije bilo u prvom poluvremenu. Živcira me to, ne želim više viditi takvu reprezentaciju".

"Znali smo da će se više braniti nego napadati. Igrali su 4-4-2, s dva isturena naprijed radili su nam probleme. Falila nam je agresiva, nismo bili sto posto unutra. I jedna Norveška nam je otežala situaciju, ali malo sam sretan. Popit ću koju čašu vina da se smirim".

"Suba je bio na velikom nivou, ali ako je vratar u prvom planu, to pokazuje da nešto nije štimalo. Imamo još puno posla kako bi se plasirali na EP".

"Tražio sam od igrača puno više posjeda, trke i agresive u drugom poluvremenu. Ne ide bez borbe".

Vedran Ćorluka će zbog zarađenog isključenja propustiti derbi skupine na Maksimiru s Italijom u lipnju.

"Čarli nam je vođa obrane, ali imamo kvalitetnih momaka koji će to mjesto popuniti. Šifo je dobro ušao u igru i zabio gol. Ne bojim se Italije niti ikoga drugog, ako će Hrvatska igrati onako kako ja želim".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.