Sport

Košarka, A1 Liga za prvaka

Cedevita ulazi u seriju utakmica sa Zagrebom

 Cedevita ulazi u seriju utakmica sa Zagrebom

Košarkaši Cedevite od 18 sati igraju zaostalu utakmicu 7. kola A-1 Lige protiv Zagreba u Trnskom, a u sklopu 14. kola spomenutog natjecanja protiv iste momčadi finalisti ABA lige igrat će i u petak u 19 sati u Domu sportova.

Nakon dužeg vremena momčad Cedevite gotovo je kompletna. Za nastup sada konkurira i Marko Tomas, koji je počeo trenirati, dok bi se prvi trener Jasmin Repeša trebao vratiti za dva-tri dana.Krilni centar Cedevite Tomislav Zubčić najavio je ove dvije utakmice.

"Ušli smo u taj ritam treninga gdje imamo vremena za treniranje i napredak, a i da se malo osvježimo. Zagreb je osigurao playoff i ove dvije utakmice će biti uvod u playoff. Da vidimo kako će se igrati i na kakav način će se pokušat doći do finala", izjavio je krilni centar Cedevite Tomislav Zubčić.

Iako to ujoš uvijek nije i matematički sto posto sigurno, vrlo je izvjesno da će se Cedevita i u doigravanju susresti sa Zagrebom pa je tako moguće da će ove dvije momčadi narednih dana međusobno odigrati četiri ili pet utakmica (polufinale doigravanja igra se na dvije pobjede).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.