Sport

Nogometni mercato

Roguljić i Milić prva pojačanja Hajduka?

Roguljić i Milić prva pojačanja Hajduka?

Dok čelnici Hajduka iščekuju predstavnika Valencije Jorge Camacha, koji bi trebao doputovati u Split s podebljanom ponudom za Andriju Balića, iskoristili su vrijeme za produženje ugovora Elviru Malokuu, te otvaranje pregovora s Antom Roguljićem i Hrvojem Milićem.

- Sretan sam jer znam koliko volim ovaj klub, a i čega sam se sve odrekao da bih došao u Split. Ponosan sam što ću biti dijelom budućnosti Hajduka - rekao je Maloku, o čijem se odlasku dugo i glasno govorilo, nakon potpisa novog ugovora do 2018.

Drugi potez je otvaranje pregovora s mladim reprezentativcem Antom Roguljićem iz austrijskog Red Bulla. Mladi veznjak trebao bi doći na posudbu, ali dalje bi ga prodavao Hajduk. Ako ga Splićani plasiraju u inozemstvo, Red Bullu bi pripao dio odštete.

Za rješavanje kroničnog problema lijevoga beka Hajduk se sjetio svog nekadašnjeg juniora, povremenog reprezentativca Hrvoja Milića, koji zbog financijskog stanja njegova Rostova sigurno mijenja sredinu.

Hajduk je Miliću spreman ponuditi maksimalne uvjete, no s obzirom na njegovu kvalitetu i cijenu, šanse su male. Dobra stvar za Splićane je to što je Milić velik navijač Hajduka, na čije je utakmice putovao čak i dok nije bio njegov član. Na pregovore dolazi početkom tjedna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.