Sport

Nogometni mercato

Mikanović napušta Poljud, Milić sve bliže potpisu

Mikanović napušta Poljud, Milić sve bliže potpisu

Dino Mikanović otputovao je na liječnički pregled te ukoliko sve prođe prema očekivanjima, potpisat će ugovor s jednim od najstarijih danskih prvoligaških klubova - Aarhusom, javljaju 24 sata.

Hajduk je dovođenjem mladog reprezentativca Dina Mikanovića prije dvije sezone namjeravao dugoročno riješiti pitanje desnog boka, no na koncu je ispalo da se Dino mučio u Hajduku, ali i Hajduk s njim.

Naime, Mikanović je po svojim karakteristikama i navikama krilni igrač, a Hajduku je trebao klasičan bek pa je Mikanović uglavnom grijao klupu te ulazio kad bi Vršajević bio spriječen ozljedom ili kartonima. I u ovu sezonu ušao je kao bek, što ga nije zadovoljavalo, pa je uspio s Hajdukom dogovoriti uvjete razlaza. Prema dostupnim informacijama riječ je o oko 400.000 eura odštete, uz 15% od eventualnog budućeg transfera iz Aarhusa, u kojem će ga dočekati još jedan bivši igrač Hajduka, Josip Elez, koji je tamo stigao na posudbu iz Lazija.

Još uvijek je aktualan i angažman Hrvoja Milića, koji je na Maksimiru gledao derbi te se sastao s čelnicima Hajduka. Milić još nije riješio arbitražu s Rostovom, a ima i nekoliko vrlo konkretnih i izdašnijih ponuda iz Italije, Ukrajine i Rusije, no intrigira ga povratak u Hajduk, u kojem nikad nije dobio pravu priliku, te mogućnost da se dobrim igrama nametne izborniku Kovaču za mjesto među putnicima na EP u Francusku sljedeće godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.