Sport

Košarkaški klub Zadar

I Marko Popović trenira sa Zadrom

I Marko Popović trenira sa Zadrom

Nakon što se treninzima Zadra pridružio Šime Špralja, isto je učinio i njegov suigrač iz šampionske 2003. godine Marko Popović.

Iako s njima dvojicom ugovori nisu potpisani, a pitanje je hoće li uopće i biti, lijepu je gestu napravio Ante Nazor omogućivši im da stječu natjecateljsku formu pod njegovom palicom u matičnom klubu. Za uzvrat, mladi igrači Zadra imat će priliku učiti od prekaljenih internacionalaca te se njima suprotstaviti na treninzima pa kanije to iskustvo prenijeti na natjecateljske utakmice.

Ukoliko bi pak Popović i Špralja na koncu potpisali za Zadar, ne treba ni govoriti koliko bi značili za samu kvalitetu momčadi i rezultatske ambicije. S dva tako kvalitetna stožerna igrača, Zadar bi mogao napasti sredinu ljestvice i plasman u ULEB Eurocup, te se s Cedevitom 'potući' za domaće prvenstvo i kup.

Također, navedeni bi dvojac svakako bio veliki mamac za publiku i Klub bi mogao računati na znatno veći inkas od prodaje ulaznice nego što je to bilo prethodnih godina.

Zato pozdravljamo odluku Ante Nazora da ih pozove na treninge, ali i odluku igrača da se treninzima priključe. Prvi je korak ka uspostavi suradnje napravljen...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.