Sport

ispadanje u kupu fatalno

Marijan Pušnik više nije trener Hajduka

Marijan Pušnik više nije trener Hajduka
Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon brojnih kritika koje ga prate u posljednje vrijeme Marijan Pušnik ostao je bez posla. Na Poljudu su dan nakon ispadanja iz Kupa protiv posljednje plasirane momčadi prvenstva Splita objavili kako slovenski stručnjak više nije trener Hajduka.

Hajduk je nakon 17 kola treći na ljestvici s bodom više od Osijeka i pet manje od Dinama, no 11 bodova iza vodeće Rijeke otkriva pravo stanje stvari. Loša igra Bijelih rezultatski je krah doživjela na spomenutoj utakmici na Parku mladeži zbog kojeg je Hajduku ostala samo borba za pozicije u prvenstvu koje vode u kvalifikacije Europske lige sljedeće sezone.

- Imali smo jutros sastanak s gospodinom Pušnikom, dogovorili smo da on više nije trener Hajduka – rekao je direktor Hajduka Mario Branco.

- Pušnik je bio moj izbor. Stoga sam također ponudio moj mandat na raspolaganje. Neću dati ostavku jer bi to značilo da se predajem, a ne želim to napraviti jer smatram da radimo dobar posao. Odluka je na predsjedniku i Nadzornom odboru – dodao je Branco.

Hajduk je u potrazi za novim trenerom, a treninge prve momčadi do daljnjeg će voditi Marko Lozo i Vik Lalić (stožer Hajduka II).

Mnogi su očekivali kako će Pušnik sam podnijeti ostavku, no sinoć nakon utakmice to nije učinio.


Reci što misliš!