Sport

Nogomet, MaxTV Prva HNL

I sportski direktor napušta Hajduk zbog 'curenja' informacija

I sportski direktor napušta Hajduk zbog 'curenja' informacija

Čim je u javnost procurila informacija kako će Pušniku biti isplaćeno 75.000 eura odštete za prijevremeni raskid ugovora, sportski direktor Hajduka Mario Branco je 'pozelenio'.

Bila je to kap koja je prelila čašu njegovog strpljenja, pa je i on najavio odlazak, bez obzira što su mu čelnici kluba dan ranije, nakon Pušnikove smjene, dali bezrezervnu podršku. Odluka će pasti danas na sjednici NO, no Brancu je 'puna kapa' neprofesionalnih odnosa i curenja informacija iz kluba.

Od prvoga dana od kad je stigao na Poljud, Portugalac je ostavio dojam profesionalca koji je teško podnosio nekvalitetne odnose u klubu, a još teže činjenicu da ljudima s kojima je pregovarao nije mogao garantirati da će dogovoreno proći verifikaciju Nadzornog odbora, a kamoli da informacije o dogovorenom neće iscuriti u medije.

Konstantno curenje informacija, poput detalja pregovora s igračima i menadžerima, te na koncu i visina odštete Pušniku, gurnuli su ga preko ruba.

Osjetio je Portugalac da vodstvo kluba već neko vrijeme ne diše jedinstveno, da povjerljive informacije cure, što dovodi u pitanje njegov kredibilitet u nogometnom svijetu, u kome osim sportskog rezultata, sportskog direktora drži jedino kredibilitet.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.