Sport

Košarka, Liga za prvaka

Mršić: Respektiramo Cibonu, ali slavit ćemo

Mršić: Respektiramo Cibonu, ali slavit ćemo

Večeras s početkom u 19 sati u Dvorani Dražena Petrovića igra se derbi susret Lige za prvaka, u kojemu Cibona dočekuje Cedevitu.

"To je gradski derbi i derbi hrvatske košarke. Igra prvi protiv drugoga. Cibona je u izuzetno dobroj formi i u Splitu su nedavno demonstrirali moć koju imaju. Iskusna su momčad, s par mladih igrača koji bi po prognozama trebali biti draftirani ove godine, Žižićem i Slavicom", izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

"Moramo odigrati dobru utakmicu i biti jako koncentrirani, ukoliko želimo pobijediti. Respektiramo ih, ali vjerujem da ćemo na kraju slaviti".

Fran Pilepić također je svjestan opasnosti:

"Rekao bih da nas očekuje najteža utakmica u Ligi za prvaka. Uvijek je posebna čar i draž između Cibone i Cedevite i nadam se da ćemo pružiti igru kakvu pružamo u zadnje vrijeme. Nismo imali previše oscilacija u Ligi za prvaka i sve pobjeđujemo s dosta velikom razlikom. Pokazujemo da smo kvaliteta više u odnosu na ostale ekipe i nadam se da će tako biti i večeras, iako respektiramo Cibonu i znamo da moramo dati svoj maksimum da izvučemo pobjedu."

n1info/eZd

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.