Sport

Košarka, Liga za prvaka

Doigravanje za prvaka Hrvatske: Cibona dočekuje Cedevitu

Doigravanje za prvaka Hrvatske: Cibona dočekuje Cedevitu

Košarkaši Cedevite poveli su s 1-0 u prvoj finalnoj utakmici doigravanja za prvaka Hrvatske. Aktualni prvaci pobijedili su u Domu sportova Cibonu 87:76.

Druga utakmica igra se sutra (20:50h), a ovog puta domaćin će pod Tornjem biti momčad Cibone. Cedevita želi finalnu seriju završiti u tri susreta.

"Dečki su jedva dočekali da počne playoff. Momčad se u prvoj utakmici držala zajedno i klupa i igrači na terenu. Nitko nije gledao koliko igra i kada igra te na tom tragu moramo početi drugu utakmicu", poručio je trener Veljko Mršić i dodao kako ni u ovom susretu neće biti tajni, jer je riječ o rivalima koji se jako dobro poznaju.

"Nema nikakvih tajni. Znamo se predobro. Onaj tko će biti koncentriraniji i tko će biti više na zemlji taj će dobiti utakmicu", zaključio je Mršić.Strateg Vukova Damir Mulaomerović poručuje kako ih čeka još jedan težak susret te da je Cedevita u prednosti jer ima respektabilan roster.

"Nova utakmica, nova priča. Pokušat ćemo se sutra složiti i što više odmoriti da pružimo dobru igru u našoj dvorani i ako budemo u prilici - pobijediti. Cedevita je bolja zbog dužine klupe, zbog čega su u prednosti. Pokazalo se to jer su prelomili utakmicu u jednoj četvrtini", rekao je Mulaomerović i dodao:

"Ništa ne zamjeram svojim igračima. Probat ćemo se malo reorganizirati i popraviti stvari koje nisu bile dobre."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.