Sport

Košarka, A1 Liga za prvaka

Večeras treća utakmica Cedevite i Cibone

Večeras treća utakmica Cedevite i Cibone

Večeras s početkom u 20:00 sati očekuje nas treća utakmica finalne serije doigravanja Prvenstva Hrvatske između Cedevite i Cibone

Cedevita će u Domu sportova ugostiti Cibonu u trećoj utakmici finalne serije doigravanja Prvenstva Hrvatske. Momčad trenera Veljka Mršića trenutno vodi 2-0. Međutim, opreza u redovima aktualnih prvaka ne manjka jer je Cedevita i u prošlogodišnjem finalu protiv Cibone vodila 2-0, ali je izgubila u trećem susretu i naslov osigurala tek u četvrtom.

Veljko Mršić, trener KK Cedevita:

Nakon prve dvije utakmice smo tamo gdje smo željeli biti. U petak odlučujemo o pobjedniku. Sve je u našim rukama i zasad smo opravdali ulogu favorita. Nametnuli smo se u obje utakmice, naročito u drugoj, i sada trebamo ostati koncentrirani do kraja. Trebamo cijelo vrijeme razmišljati o utakmici, a ne doći na utakmicu pa reći da sad idemo igrati. To neće biti dovoljno jer je Cibona pokazala da je dobra momčad, da ima kvalitetu i ne želim da u toj utakmici ovisimo o postotku šuta. Moramo obrambeno biti na najvišem mogućem nivou i osobna želja mi je da uz pobjedu odigramo jednu od najboljih utakmica u sezoni i da na najbolji mogući način završimo sezonu."

Damir Mulaomerović, trener KK Cibona:

Sigurno da je Cedevita poslije 2-0 korak do završetka cijele priče. Međutim, mi se nećemo predati i idemo pokušati iskoristiti zadnju šansu. No, zdravlje u ekipi nam smanjuje tu mogućnost pa ćemo vidjeti koliko će tko moći doprinijeti da odigramo što bolju utakmicu i u nekom ludilu dođemo do pobjede. Bit će teško, ali nada umire posljednja."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.