Politika

Nova vlada

Arsen Bauk misli kako nova vlada neće dobro funkcionirati

Arsen Bauk misli kako nova vlada neće dobro funkcionirati

Teknički ministar uprave Arsen Bauk u Dnevniku televizije N1 komentirao je najnovije rezultate anketa koje pokazuju kako SDP dobiva na popularnosti.

 

"Mislim da su rezultati očekivani. Nismo napravili ništa zbog čega bi nam birači uskratili povjerenje. Dogodilo se da nam i povjerenje građana čak i raste. HDZ je otprilike na istoj razini kao za vrijeme izbora i imamo Most koji je u silaznom trendu, a takav će biti i dugosilazni.."

Nikako ne smatra odgovornim za izborni poraz

"Podrška građana je bila na izborima ovakva kakvu sada pokazuju ankete. Izjednačeni smo s Domoljubnom koalicijom. Režiserima postizbornih igara popularnost pada, a ako ovako nastave donositi sporo odluke past će im još više", rekao je Bauk te dodao da je svatko s liste dobio više glasova od novog mandatara Tihomira Oreškovića.

Nema previše optimizma u stabilnost nove vlade.

"Što se tiče trajanja vlade nezahvalno je prognozirati. Ovo je nešto sasvim drugačije od onog što se događalo dosad. Pustimo da ljudi pokažu što znaju. Ono što bude dobro ćemo podržavati ono što ne bude ćemo kritizirati. Zasad ne ulijeva neki optimizam. Okolnosti upućuju na to da neće to baš funkcionirati najbolje", zaključio je Bauk.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.