Lifestyle

Hotel & Spa Iadera

Otkrijte romantiku i opuštanje u neposrednoj blizini doma: Mjesec ljubavi u Falkensteiner Resortu Punta Skala

Otkrijte romantiku i opuštanje u neposrednoj blizini doma: Mjesec ljubavi u Falkensteiner Resortu Punta Skala

Dok hladni zimski dani polako svoje mjesto prepuštaju nježnim šapatima proljeća, veljača se pretvara u vrijeme za slavlje najčarobnije i najtrajnije sile poznate čovječanstvu – ljubavi.

14.02 (Valentinovo) dan je kad slavimo tu čarobnu silu i ta tradicija nadilazi sve kulturne granice i prisutna je u cijelom svijetu. Dok se na taj dan stavlja naglasak na izražavanje naklonosti, mnogi tvrde kako ograničavanje te nakane na samo taj jedan dan nije ispravno.

Ljubav je, naposljetku, stalna i evoluirajući sila koja oblikuje naše živote svaki dan. Zato ove veljače slavimo ne dan već mjesec ljubavi jer uvijek je pravo vrijeme za stvaranje dragih uspomena i slavljenje veza koje čine život nesvakidašnjim. A bilo da planirate romantičnu gestu za svoju bolju polovicu ili se jednostavno želite opustiti i priuštiti si poseban odmor, imamo prijedlog za vas.

Pobjegnite….bez da odete daleko!

Zašto putovati daleko kad vas savršeno mjesto za romantični odmor čeka odmah iza ugla? Otkrijte romantičnu oazu, kao stvorenu za slavlje ljubavi i opuštanje, bez da napuštate Zadarsku regiju. Falkensteiner Resort Punta Skala poziva Zadrane da se prepuste odmoru u očaravajućem wellness svijetu Hotel & Spa Iadera.

Hotel & Spa Iadera

Od 09.veljače do 01.ožujka, svake subote od 18 sati pa sve dok sat ne otkuca ponoć, iskoristite priliku za stvaranje posebnih trenutaka s voljenom osobom u jednoj od najljepših spa oaza Dalmacije. Neka vrijeme na kratko stane dok zajedno dijelite trenutke užitka, bježeći od zimske hladnoće kroz mirisne rituale i opuštajuće tretmane koji bude sva osjetila. Boravak ovdje bit će prilika da se odvojite od monotonije svakodnevnog života i ponovno povežete s onim što je uistinu važno – jedno s drugim.

Slavite ljubav u svom gradu

Prepustite se Acquapura SPA oazi Hotela & Spa Iadera, dizajniranog da parovima ponudi savršenu oazu mira i opuštanja u samoj blizini Zadra. Neka stresovi svakodnevnog života nestanu dok uranjate u wellness rituale uz svijeće, stvarajući intimnu atmosferu koja potiče dublju povezanost.

Započnite večer stvaranjem vlastitog senzualnog pilinga zajedničkim trudom i prepustite se intimnosti. Izrađujući ovu mirisnu mješavinu, nećete samo kreirati korisni atribut svojoj koži, već zajedničku uspomenu. Zakoračite zajedno u vrele saune u kojima je zrak prožet zamamnim mirisima, a očaravajući aufguss rituali postaju ples za dvoje, simfonija topline i povezanosti koja oživljava sva vaša osjetila. Pronađite svoje utočište u jednoj od privatnih Black Spa zona, gdje će sav vanjski svijet na kratko nestati. Prepustite se udobnom zagrljaju grijanih bazena ispod svjetlosti svijeća.

Ekskluzivni spa tretmani

Kada je riječ o umjetnosti opuštanja, Hotel & Spa Iadera nudi samo najbolje. Zato vam i u sklopu 'Mjeseca ljubavi' nudi i dodatnu posebnu ponudu: Ekskluzivne 'Mjeseca ljubavi' Acquapura SPA tretmane, gdje možete birati između dva očaravajuća rituala koji će vas učiniti pomlađenim i duboko povezanim.

King & Queen ritual: Zakoračite u carstvo čistog blaženstva uz 40-minutnu masažu cijelog tijela. Dok tople mirisne svijeće bacaju svoj sjaj, vješte će maknuti napetost i stres iz vašeg tijela. Ovo iskustvo nadilazi opuštanje, već je simfonija dodira koja vas ostavlja da se osjećate kraljevski, obavijeni mirom.

  1. Pjenasti ritual: Uronite u svijet drevne wellness tradicije uz 40-minutni Hammam ritual, pojačan masažom za dvoje mirisnom pjenom na toplom kamenu. Obavijeni mirisima koji opuštaju i toplinom kamena, uronite u posebno osjetilno putovanje. Ovaj ritual više je od samog tretmana; on donosi osnaživanje osjetila i zajedničku avanturu koja će se urezati u vaše sjećanje.

Falkensteiner Resort Punta Skala tu je da Zadrane podsjeti kako ne moraju ići daleko da bi iskusili čari wellnessa po mjeri i romantičnog odmora u vlastitom gradu. Iskoristite ovu posebnu priliku da se zajedno s voljenom osobom opustite i otkrijte relaksaciju koja vas čeka blizu kućnog praga. Cijena dnevne ulaznice za 'Mjesec Ljubavi' ponudu za 2 osobe iznosi 100Eur.

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte Acquapura Spa recepciju Hotel & Spa Iadera na: 023/555-601 ili dodatne informacije potražite na web stranici: Hotel & Spa Iadera.


Reci što misliš!