Lifestyle

#video

Zadarski Festival vjenčanja vratio se u punom sjaju!

Zadarski Festival vjenčanja vratio se u punom sjaju!
Šime Zelić/PIXSELL

Zadarske mladenke vole jednostavnost i eleganciju u izboru vjenčanice, naglašene oči, vještinu plesa i zanimljiv i zabavan dekor. Doznali smo to na Festivalu vjenčanja koji je jutros započeo u Arsenalu. Nema što nema za sudbonosno Da!

Nema što nema za sudbonosno Da, uvjerili smo se u obilasku izlagača. 

U Arsenalu započeo 14. Festival vjenčanja U Arsenalu započeo 14. Festival vjenčanja

Haljine, make up, frizura, prstenje, cvijeće, kolači, torte, fotografiranje, snimanje, plesna poduka,...toliko toga, stresno ali jako lijepo, kažu nam naši sugovornici koji se brinu da najvažniji dan mladencima prođe savršeno.

Mnogi se slažu da je najbolje planirati takav događaj barem godinu dana unaprijed. Ponuda na tržištu sve je veća, pa je jako dobro imati i jedan mali tim koji se može brinuti o svakoj pojedinosti.

Osim osnovnih stvari kao što su sala za vjenčanje, odjeća i cvijeće, još je mnogo toga što se može dogovoriti, poput malog vatrometa (naravno, bezopasnog i pogodnog za pozornicu i prvi ples!)

Posla itekako ima, a u Arsenalu je organizirana i revija vjenčanica i odijela.

Nakon tri godine pauze, ova manifestacija u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar vratila se u punom sjaju!

Svakako navratite do Arsenala i u nedjelju. Kompletnu uslugu i konzultacije za makeup i frizure potražite tokom trajanja Festivala kod izlagača, te se prepustite u iskusne ruke eksperta i usput ostvarite promotivne popuste. Iskoristite jedinstvenu promotivnu ponudu vjenčanog prstenja i ovjekovječite svoju ljubavnu priču na najljepši mogući način.

Više u video prilogu.


 


Reci što misliš!