Lifestyle

Moda

Što je IN ove sezone

Što je IN ove sezone

Čizme do koljena ili preko koljena najbolje je nositi uz mini suknje

Među cipelama i čizmama za jesen/zimu 2009. prevladavaju tri trenda – balerinke, čizme do i iznad koljena te čizmice do gležnja, prenosi moda.hr .

Ravne cipele i balerinke

Najveća je novost sezone da su ravne cipele postale poželjne ne samo za nošenje po danu, već i za noćne izlaske. Draguljima i kristalima optočene papučice zamijenile su platfome te time postale najutjecajnije i najvažnije cipele ove jeseni i zime. Balerinke poput onih istočnjačkih savršene su uz široke, ravne, muške linije hlača ove jeseni.

Visoke čizme

Čizme do koljena ili preko koljena najbolje je nositi uz mini suknje, haljine i hlačice. Visoke čizme svaku će laganu haljinu odlično uvesti u jesen i dati joj novi šarm. Svijetli i pastelni tonovi meke brušene kože najbolji su odabir za ženstveni look.

Čizmice do gležnja

Dekorativan dizajn osvaja modne bodove: Chloe dizajn apliciranog lista veliki je hit. Odaberite čizme od sive kože kao cool alternativu crnima.

Torbice su se podijelile na mini i maksi veličine te tako odredile trend koji vlada ovom sezonom.

Mini torbice

Novi statusni simbol, takozvana baby torbica ne govori tisuću riječi, već samo: ''Moj me vozač čeka vani,“. Kutijice od specijalne plastike, privjesci i puno resica – što je vaša mini torbica glasnija, to bolje. Nemojte ih čuvati samo za noćne izlaske jer te ljepotice zaslužuju da ih nosite i po danu.

Velike ''poštarske“ torbe s ručkama

Ove maksi torbe postaju vrlo luksuzne i chic jer su izrađene od najfinije kože. Dodajte staromodni chic u vaš outfit i prilagodite boju torbice vašoj odjeći. Stilski savjet: nosite torbu na dugom remenu, uz bok.


Reci što misliš!