Lifestyle

Moda

Putujte sa stilom

Putujte sa stilom

Na prvom mjestu je Louis Vuitton model Pegase 50 Vernis od lakirane kože u šest boja

Došlo je vrijeme pakiranja, a ako ste pravi modni znalci teško ćete se zadovoljiti običnom prtljagom. Posljednjih nekoliko godina modne kuće sve veću pozornost posvećuju putnim torbama i koferima. Praktički svaki brand osim klasičnih ženskih torbi, nudi i liniju putne prtljage. Kako bi nas elegantno i veselo pratili na našim putovanjima i kako bi spriječili nervozu na aerodromu, željezničkoj stanici ili u predvorju hotela, za vas smo odabrali 20 top modela kofera za ovo ljeto.

Na prvom mjestu je Louis Vuitton model Pegase 50 Vernis od lakirane kože u šest boja: fuksija (rose), plava (Bleu Galactic), zelena (Vert Tonic), narančasta (Orange Sunset), ljubičasta (Amarante), smeđa (Dark Aubergine) i crvena (Pomme d’Amour). Pegase 50, sa mjerama 50cm x 36cm x 18cm, je zaista trolley iz snova za vikend ili poslovna putovanja.

Na drugom mjestu ga prati predivni trolley Fendi sa šarenim monogram uzorkom koji je savršen i za vaše mokre ljetne avanture, jer je - vodootporan. Na trećem mjestu nalazi se rozi Hello Kitty koferić za djevojke ili žene koje su u duši još uvijek zaigrane djevojčice, a pravim damama predlažemo rafinirani i elegantni trolley s potpisom Furla - od janjeće kože u boji pudera s praktičnim prednjim džepom.

Pradina linija Travel Collection 2009 dolazi u 15 boja - od bijele do crne, i u prodaji je od sredine svibnja samo u odabranim Pradinim buticima. Ukoliko ju žarko želite, savjetujemo vam da se prije odlaska u trgovinu telefonski raspitate i uvjerite prodaju li model koji želite. Omiljena prtljaga zvijezda jest ona s potpisom Alviero Martini, iz linije Geo s prepoznatljivo otisnutom kartom svijeta. Jessica Alba i Mischa Barton ih obožavaju!

Samsonite je dizajnirao trolley koji stvarno oduzima dah! Model nazvan Ladies Spinner izrađen je od crne kože s mašnom i sa zlatnim metalnim detaljima, te je jasno inspiriran modom pedesetih. Osim njega, Samsonite je u suradnji da dizajnerom Alexander McQueenom u limited edition kolekciji stvorio srebrne kofere inspirirane prirodom i njenim oblicima kao što su kornjačin oklop ili krokodilska koža.

Među najotkačenijim koferima bez sumnje prvo mjesto pripada liniji Magic Circus by Piero Guidi koja je kao stvorena za putovanja puna veselja i smijeha.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!