Lifestyle

Moda

Zaposlena roda

Zaposlena roda

Roda je posjetila i britanski manekenku Jourdan Dunn

Prošli tjedan rode su bile uistinu zauzete - morale su "isporučiti" čak tri dječaka u svijet mode!

Iako je otpočetka trudnoće o njoj šutjela, brazilski supermodel Gisele Bundchen i njezin suprug Tom Brady postali su roditelji jednog dječaka. Gisele je to prvo dijete, dok njezin suprug ima 2-godišnjeg sina Johna iz veze s glumicom Bridget Moynahan.

Novinarima je vijest potvrdio Tom koji je također dodao kako su mama i beba dobro, te kako još nisu odlučili o djetetovu imenu. Tom je izjavio kako je on želio saznati spol djeteta, no Gisele nije, tako da nisu znali očekuju li djevojčicu ili dječaka.

Roda je posjetila i britanski manekenku Jourdan Dunn koja je u vezi sa svojim dugogodišnjim dečkom rodila dječaka. Lijepi topmodel izjavio je kako se na modne piste želi vratiti što prije, no mi bismo rekli kako s njih nije niti otišla.

Naime, u 7. mjesecu trudnoće nosila je reviju Jean Paul Gaultiera. S obzirom na to da je prve ponude za snimanja njezin sin navodno dobio još i prije rođenja, ne bismo se čudili da ih oboje ugledamo na pistama već idućeg proljeća.

Urednica časopisa Pop i djevojka ruskog oligarha Romana Abramoviča, Dasha Zhukova, postala je majka Aarona Alexandera Abramoviča. Dok je Dashi to prvo dijete, Romanu Abramoviču Aaron Alexander šesto je dijete.

Prema neimenovanim izvorima, Dasha je izjavila da je "odrasla u Los Angelesu i želi tamo roditi", iako su prijatelji nagađali kako će roditi u Moskvi. Uz nju je čitavo vrijeme bio i Roman Abramovič koji je navodno bio presretan što je ponovno postao otac.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!