Lifestyle

Sex files

Koliko velike penise žene stvarno vole

Koliko velike penise žene stvarno vole

Jedna od vječnih muških dvojbi je zasigurno ona o tome imaju li dovoljno velik penis. Pa evo što žene misle i koliko vole penise

1. Usporedba spuštenog i penisa u erekciji

U online istraživanju iz 2005. pokazalo se da muškarci već u djetinjstvu počinju brinuti o svom penisu, kako izgleda, je li dovoljno velik... a to se nije promijenilo ni sve ove godine. No muškarci zaboravljaju da žene ne razmišljaju o veličini penisa dok nije u erekciji. Stoga su usporedbe veličine, debljine ili izgleda spuštenog penisa ženama potpuno nebitne.

2. Jesu li veliki penisi poželjni?

Muškarci u porno filmovima obično imaju jako velike penise, a žene u njima glume da im se to sviđa. Prava je istina da bi se većina stvarnih žena vjerojatno pomalo uplašila jer u većini poza takav seks može biti samo bolan. Zato muškarci zaista ne trebaju brinuti da će razočarati djevojku ako imaju prosječnu veličinu penisa. Puno je važnije da znaju što će i kako raditi njime.

3. Prosjek je najbolji i žene nemaju ništa protiv njega

Da je prosječno velik penis većini ženama najdraži i da je sredina zlatna, potvrđuju žene koje su otkrile svoja iskustva. Premalen penis ponekad ne može ispuniti sve njihove potrebe, ali prije će ga odabrati nego veliki, ako bi morale birati. Stoga Susan Walsh, nakon svog istraživanja i razgovora sa ženama, za Hooking up smart zaključuje da se muškarci nikako ne trebaju brinuti ako spadaju u tu zlatnu sredinu. Dakle, ako vam je penis između 12 i 16,5 cm, ne morate brinuti i budite ponosni na svoju muškost.

4. Kad im se frajer sviđa, najvažnije je...

Ženama je važnije kakva je osoba muškarac s kojim provode vrijeme te kako izgleda, a koliko mu je penis točno velik, ne zabrinjava ih previše.

To se pokazalo i u studiji dvaju znanstvenika iz Velike Britanije, Kevana Wylieja i Iana Eardleyja, koji su sakupili i obradili više od 50 studija na temu veličine penisa. Zaključili su da muškarci s većim penisima općenito bolje izgledaju jer imaju više samopouzdanja, ali jednako tako 85 posto žena kaže kako im nije bitno koliko je velik penis njihova partnera. No polovica muškaraca i u dugotrajnim vezama ponekad brine je li im muškost dovoljno velika, a 55 posto je reklo da su zadovoljni veličinom i izgledom svojih genitalija.

5. Ženski orgazam bez penisa? Da, i to je moguće

Poznati američki seksolog, savjetnik te autor knjige 'She Comes First', Ian Kerner, naglašava kako muškarci zaboravljaju da postoje i drugi načini da žena doživi orgazam osim penetracijom. Kao dokaz u svojoj knjizi ističe jedno istraživanje u kojem samo 25 posto žena orgazam doživljava uz pomoć penisa, a 81 posto preferira oralni seks. To i nije daleko od istine, jer žene poručuju kako bi željele da se muškarci ponekad manje orijentiraju na performans svojom muškošću i razmisle o ostalim tehnikama.

Zaključak istraživanja je taj da se muškarci trebaju malo više opustiti kada je veličina penisa u pitanju, jer mnoge druge stvari u seksu ženama su jednako ili čak više važne.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.