Lifestyle

Sex files

Veći je bolji..?

Veći je bolji..?

Veće nije uvijek bolje, nego je stvar u tome kako se vaše anatomije uklapaju • Veličina, oblik i širina penisa variraju, kao i veličina i oblik grudi.

Jeste li se ikada zapitali što to seks s jednim muškarcem čini tako fantastičnim, dok s drugim, bez obzira na to što ste zaljubljeni, jednostavno nije tako dobro? Imamo odgovor...

Ništa vam ne daje toliko seksualnog samopouzdanja kao spoznaja da, kada se vaša tijela spoje, nastaje genijalan provod! I što vas posebno kopka, niste onako ludo zaljubljeni u njega kao što ste bili u bivšeg s kojim je u krevetu bilo mnogo manje eksplozija i radosti? U čemu je stvar?

Nedavno istraživanje objavljeno u The Journal of Sexual Medicine otkrilo je da je ženama lakše dostići vrhunac ako je penis njihova partnera veći. Ipak, stvari nisu tako jednostavne jer je i ženska anatomija, kao i muška, raznovrsna u pogledu oblika i veličina. Veće nije uvijek bolje, nego je stvar u tome kako se vaše anatomije uklapaju.

UZMITE MU MJERU

Veličina, oblik i širina penisa variraju, kao i veličina i oblik grudi. Studija provedena na Sveučilištu Ulster otkriva da je prosječan penis (u erekciji) dugačak oko 14 centimetara i ima obujam od 12 centimetara, a većini muškaraca opadne za tri centimetra i u obujmu i dužini kada nije u erekciji.

Dimenzije ispod 7 centimetara smatraju se mikropenisom, a sve iznad 16 centimetara spada u kategoriju XXL. Kirurgija povećanja penisa je u porastu, ali iako studija iz The Journal Of Sexual Medicine ukazuje na to da je ženama lakše dostići vaginalni orgazam s obdarenijim partnerom, no to ipak nije jedini razlog.

Izvor: Cosmopolitan.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.