Lifestyle

#veze

Traže li žene samo obdarenog i dugog frajera ili gledaju i druge stvari?

Traže li žene samo obdarenog i dugog frajera ili gledaju i druge stvari?

No, koliko je ženama zaista bitna dužina? Ili su im zapravo neke druge stvari mnogo, mnogo važnije?

Mnoge frajere brine je li njihov alat adekvatne veličine. Često imaju kompleks manje veličine jer pornografski filmovi u pravilu pokazuju natprosječno obdarene pastuhe. Slična stvar događa se i ženama - uspoređuju svoj izgled s besprijekornim tjelesnim proporcijama vrhunskih svjetskih modela.

Čisto biološki, prava kemija između muškarca i žene mora postojati. Idealan par je onaj koji se može dobro - namirisati! Mirisi koje izlučuje imunološki sustav je presudan jer tako možemo doslovno namirisati je li partner zdrav. To je evolucijski program koji nam pokazuje da je moguće zdravo potomstvo.

Osim toga, čisto vizualno, postoje mnoge druge stvari važnije od visuljka među nogama: primjerice, gledamo kako se dečko smije, kakve su mu oči, tijelo... A što se tiče unutarnjih vrijednosti, gledamo karakteristike poput vjernosti, brižnosti, predanosti i slično.

Što žene doista žele mnogim je muškarcima nedokučivo. Sigmund Freud je izjavio: "Nakon tridesetogodišnjeg istraživanja još nisam shvatio što žene doista žele!" A sve je tako jednostavno: čak im i napišemo! Osim toga, zar ne tražimo gotovo iste stvari kao i oni?!

A da se neki iskompleksirani frajeri ne živciraju previše zbog dužine penisa, donosimo i neke konkretne brojke: prosječna dužina penisa u EU je 14,27 centimetara. Na prvom su mjestu Francuzi sa 15,48 cm, a na posljednjem Grci sa 12,18 cm! Prema nekim istraživanjima, Hrvati su sa 14,77 cm iznad europskog prosjeka.


Reci što misliš!