Lifestyle

Nezaobilazna svjetska stanica

Ovo su razlozi zašto morate posjetiti Hrvatsku

Ovo su razlozi zašto morate posjetiti Hrvatsku

Razni portali stranih zemalja sve češće Hrvatsku uvrštavaju na vrh ljestvice kao zemlju s prekrasnim morem i plažama, a sada smo dobili posebno mjesto sa 11 razloga zašto smo nezaobilazna svjetska stanica.

Portal za putovanja Buzz Fedd piše kako se Hrvatsku jednostavno mora posjetiti jer je prelijepa zemlja s mnogobrojnim ljepotama.

Na prvo su mjesto stavili prelijepo i čisto more o kakvom mnoge zemlje samo mogu sanjati, a tu su i naši otoci te plaže koju oduzimaju dah.

Nadalje, spominju povijest obalnih gradova s posebnom arhitekturom, odličnu hranu i još bolja vina koja nastaju iz vrhunskih vinograda.

Kažu da je hrvatska moderna zemlja, idealna ako se želite opustiti ili uživati u urbanoj atmosferi. Sa 2.600 sunčanih sati godišnje, idealno je mjesto za odmor tijekom proljeća i ljeta, ali i zimi jer je klima blaga.

Uz samo more i plaže spomenuli su i Plitvička jezera kao čudo prirode, a jedrenje predlažu kao najbolji način da se razgleda obala i otoci.

Odmor u Hrvatskoj preporučuju i nudistima te naglašavaju da cijene smještaja i hrane nisu previsoke.

I na kraju, Buzz Fedd piše kako će svatko na odmoru u Hrvatskoj doživjeti jedinstvenu avanturu s puno iznenađenja poput zalazak sunca koji nikada neće zaboraviti, posebno ako posjeti jedan od starinskih svjetionika i uživa u pogledu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.