Lifestyle

Ona i On

Top 5 ženskih karakteristika koje dečki obožavaju

Top 5 ženskih karakteristika koje dečki obožavaju

Iako su jednostavniji od žena, kada je u pitanju lista zahtjeva, muškarci isto imaju svoje top liste, kada su u pitanju cure za vezu.

Ovih 5 karakteristika muškarci jednostavno obožavaju kod žena:

Neovisnost
 
Cura koja ne ovisi o dečku, puno je privlačnija od one koja ne može svijetom hodati sama. Naravno, postoje i muškarci koji vole kada žene ovise o njima, ali to nisu pravi muškarci.
 
Inteligencija
 
Vremena u kojima muškarac ne voli kada žena ima svoje mišljenje su prošla, a svaki će normalan muškarac biti ponosan što je u vezi s nekim tko se koristi mozgom. George Clooney je odličan primjer. 
 
Seksualnost
 
Žena koja se ne boji uživati u seksu i koja ne gasi svjetla čim skine hlače uvijek je privlačnija od one koja seks smatra nužnim zlom u vezi.
 
Smisao za humor
 
Žena koja može nasmijati muškarca je žena koja može i zadržati muškarca. Muškarcima je iznimno važno da uza sebe imaju nekoga uz koga se mogu smijati i raditi gluposti. Žena koja će se uključiti u njegove gluposti je uvijek poželjnija od one koja će ga opominjati.
 
Smirenost
 
Žene koje su ovisne o drami nisu pretjerano privlačne muškarcima, barem ne dugoročno. Muškarci žele nekog tko će im pružiti mir i sigurnost, a ne nekog tko će unositi dramu čak i tamo gdje je nema.
 
 

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.