Lifestyle

Ljubav i seks

Načini na koje si "cool cure" umanjuju šanse za ljubavni uspjeh

Načini na koje si

Svi vole "cool" cure. Ona voli ležernost, ne voli dramu te se s njom može razgovarati o baš svemu. Nju vesele male stvari, nije komplicirana, a voli i spontanost. Iako zvuči idealno, tako je samo za muškarce, dok se takve cure ponekad mogu naći u problemu.


Tako će svaka takva cura, s vremena na vrijeme, shvatiti kako se te prednosti mogu pretvoriti u mane. Na koji način? Dopusti da ti objasnimo.

1. Spojevi


Vrlo je vjerojatno da će frajer s kojim se viđaš, dobiti dojam kako tebi idu na živce klasični spojevi, koji podrazumijevaju dotjerivanje te neku otmjeniju lokaciju. No, ti ćeš htjeti ponekad otići na baš takva mjesta. Naravno da svi žele da prvi spoj bude što ležerniji, jer i ovako je oko njega previše nervoze, no nekako bi mu nakon toga trebala dati do znanja da ležernost neće proći baš svaki put. Ne želiš da on dobije dojam kako se oko tebe ne treba truditi.

2. Niži standardi

Apsolutno je pohvalno i dobro biti nezavisna žena, no i takva žena treba muškarca, koji će se s vremena na vrijeme brinuti o njoj. Muškarci su pak bića navike pa ako ga naučiš na prvom spoju da dijelite račun, on će isto to očekivati i sljedeći put. Ako ga naučiš da nema potrebe da te prati doma ili da otvori vrata svog automobila, tako će biti i svaki sljedeći put. Drugim riječima, time sama postavljaš niže standarde za sebe, što neće biti dobro za tebe, kada će u pitanje doći važnije stvari od nabrojanih.

3. Strast

To ne mora uvijek biti slučaj, no mi smo tu da upozorimo. Strast ovako može nestati brže nego inače, jer će se vjerojatno dogoditi scenarij u kojem će njemu postati previše udobno - prerano. Muškarcima treba osjećaj da je važno da impresioniraju ženu, a tvoja ležernost zapravo govori sve suprotno. Drugim riječima, ako ćeš biti previše casual, vrlo je vjerojatno da će on na tebe gledati kao na jednog od dečkiju, ali s kojim se i dalje može seksati, a sigurne smo kako to ne želiš. No, dobra je vijest što i dalje možeš biti cool i natjerati ga da se potrudi oko tebe.

4. Šutnja

Šutnja ponekad nije zlato, kao u ovom slučaju, gdje on misli kako mu ti baš nikad nećeš ništa prigovoriti, jer si ti cool i opuštena. Kao prvo, nema smisla da se praviš da si nešto što nisi, kako bi mu se više svidjela. Drugo, tako ne možeš ni očekivati da će te on prihvatiti, ako nisi stvarna od početka. Treće, ako mu doista nikad nemaš ništa za prigovoriti, možda bi trebala još jednom procijeniti je li on pravi za tebe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.