Lifestyle

Krajem studenoga u Zagrebu

Bruce Dickinson glavni govornik EBAN Winter University 2016. konferencije

Bruce Dickinson glavni govornik EBAN Winter University 2016. konferencije

Frontman Iron Maidena Bruce Dickinson sudjelovat će kao glavni govornik na najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela, EBAN Winter University 2016 koja će se u Zagrebu održati 29. i 30. studenog, gdje će se okupiti poduzetnici, investitori, poslovni anđeli i startup entuzijasti iz svih dijelova Europe i svijeta.

Na konferenciji će gostovati neki od najvećih stručnjaka startup industrije, a gostovanje Brucea Dickinsona najavio je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) koja organizira taj događaj.

Bruce Dickinson je stručnim krugovima poznat kao jedan je od najzanimljivijih i najuzbudljivijih govornika te jedan od rijetkih istinskih renesansnih ljudi u svijetu - umjetnik, poduzetnik, autoritet u polju promišljanja poslovanja, komercijalni pilot i majstor pivar, ističu organizatori u priopćenju.

To, navode, potvrđuje njegovo iskustvo kao glavne figure tvrtke Cardiff Aviation ili projekta Traning Company, usmjerenog na obuku budućih pilota. Uz to, Dickinson je investirao u više od 30 startupa, a radi se o osobi teškoj više od 200 milijuna eura.

Osim govora na konferenciji, sudjelovat  će i na VIP večeri koja se organizira u sklopu konferencije te će u Zagrebu boraviti nekoliko dana.

EBAN Winter University 2016 održava se u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Organizatori očekuju da će na konferenciji sudjelovati više od 1700 sudionika, od čega 400 investitora i poslovnih anđela te 100 startupova iz cijelog svijeta, a u sljedećim tjednima bit će objavljeno više informacija o svim govornicima koji će sudjelovati na EBAN Winter University 2016 konferenciji.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.