Lifestyle

Ljubav i veza

Znakovi da ste ipak bolji kao prijatelji

Znakovi da ste ipak bolji kao prijatelji
Borna Filic/PIXSELL

Događa se i najboljim parovima - unatoč odličnoj kemiji na početku, stvar se kroz vrijeme nekako ugasila. Ne svađate se i nitko nikoga nije povrijedio, samo se sve nekako razvodnilo. Ovo su znakovi da bi bilo bolje da ste samo frendovi.

 

Seks više nije strastven

Nitko ne očekuje da će seks biti jednako vruć kao i u prvim danima veze, ali ako vam je seks postao toliko dosadan da više jednostavno nemate potrebu za njim, možda je bolje da svatko od vas pronađe nekog koga se ne može zasititi.

Ne želite biti sami

Većina parova na početku veze cijeni svaki trenutak kada mogu biti sami u stanu, a nakon toga dolazi period kombiniranja - malo druženja s prijateljima, malo soliranja. Ako ni ti ni on više nemate potrebu provoditi vrijeme samo jedno s drugim, možda više jednostavno nema kemije.

Dosadno vam je u vezi

Predvidljivost je lijepa, sigurnost također, ali trenutak u kojem oboje osjetite da vam je dosadno je trenutak u kojem morate razmisliti nije li možda bolje biti s nekim s kim dosada nije opcija.

Razmišljate o drugim ljudima

Sasvim je normalno tu i tamo razmišljati o kolegi s posla ili frajeru kojeg viđaš u teretani, ali ako svako malo razmišljaš o drugim ljudima i sanjariš o tome kako bi bilo lijepo da si opet slobodna, možda je vrijeme da postaneš slobodna i dečka pretvoriš u prijatelja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.