Kultura

#biograd

U biogradskoj Gradskoj knjižnici organizirana nova radionica za najmlađe

U biogradskoj Gradskoj knjižnici organizirana nova radionica za najmlađe
Grad Biograd na Moru

Brojne radionice i edukativni programi s najmlađima stalna su aktivnost biogradske Gradske knjižnice. Poznato je naime, da su već niz godina predškolska i školska populacija redoviti gosti u knjižnici, a s njima se sustavno i intenzivno radi.

Kroz različite programe zavisno o dobi djece, realiziraju se brojni projekti, a zanimanje za takav vid edukacije uvijek je i najzanimljiviji. Ta se praksa nastavlja i ove godine iako u nešto izmijenjenim uvjetima, jer su epidemiološke mjere još uvijek na snazi.

No, u novoj i prostranoj knjižnici ipak se i uz pridržavanju mjera mogu odvijati neki od programa. Tako se ipak kroz mjesec listopad u knjižnici „odradio“ ciklus radionica iz projekta „Zrcalo budućnosti“, kazala nam je voditeljica projekta Kristina Barbaroša.

Kroz program radionica uz pregršt smjeha, igre i poučnog razgovora o prijateljstvu, samopouzdanju i onoga što nas čini sretnima, naučilo se puno toga, jer djeca slušaju, propitkuju, uče i dakako pamte.

Radujemo se radu s najmlađima i novim skupinama polaznika, djece školske dobi već 17. i 18. ovog mjeseca, te onih predškolskog uzrasta 24. ovog mjeseca.

​​​